Χοιρινό κλέφτικο

ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

Εκτέλεση:

 Υλικά

1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλλο σε κομμάτια.
1 πιπεριά πράσινη σε κομμάτια.
1 πιπεριά κόκκινη σε κομμάτια.
300 γρ.κεφαλογραβιέρα σε κομμάτια.
αλάτι, πιπέρι, ρήγανη κατά βούληση.
3 κ.σ. μουστάρδα.
3 κ.σ. ελαιόλαδο.

 

Πως το κάνουμε:

1. Σε ένα μπολ βάζετε το χοιρινό και βάζετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρήγανη.
2. Κατόπιν βάζετε τη μουστάρδα και το λάδι.
3. Στο τέλος βάζετε τις πιπεριές και το τυρί ανακατεύετε.
4. Ήδη απο τη μυρωδιά καταλαβαίνετε τι θα φάτε!!!!
5. Τοποθετούμε το
mix στη σακούλα ψησίματος.
6. Την κλείνετε, κάνετε δύο-τρεις τρύπες απο πάνω με την μεγάλη πηρούνα, τη βάζετε σε ένα ταψί χωρίς τίποτα άλλο μέσα και ψήνετε για 2 ώρες στους 200 βαθμούς. Στην αρχή θα βγάλει ζουμάκια. Θα τα πιεί όμως όλα μέχρι να τελειώσει…

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Facebook

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

1ο Κατάστημα:
Ηρ. Αλβανικού Μετώπου 6-Τρίκαλα
Tηλ. 2431063270

2o Κατάστημα:
3 χλμ Φήκης Φιλύρας Τρίκαλα
Tηλ. 2431051966

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.