
Η ιστορία μας
ΕΛ.Α.ΚΡΕ.
Φάρμα Τρικάλων
Η Φάρμα Τρικάλων για 3η συνεχόμενη γενιά εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον κόσμο υποστηρίζοντας τις βασικές της αρχές: «ποιότητα και σεβασμός στον πελάτη».


Από το 1966 στη Φιλύρα Τρικάλων ξεκινάει η πορεία της οικογένειας Βαμπούλα με ιδιόκτητη χοιροτροφική μονάδα η οποία υπάρχει και λειτουργεί εως σήμερα στις ίδιες-εκσυγχρονισμένες βέβαια-εγκαταστάσεις με δυναμικότητα 4.000 χοιρινών.

Το 2007 η οικογενειακή επιχείρηση επεκτείνεται με την κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας –σφαγείου / τεμαχιστηρίου / τυποποιητηρίου.

Το επόμενο βήμα στην καθετοποίηση δεν άργησε να γίνει και έτσι το 2013 το κρεοπωλείο ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο των Τρικάλων συνδιάζοντας παραδοσιακά στοιχεία & μοντέρνο χαρακτήρα, ενώ παράλληλα η οικογένεια επένδυσε και στην εκτροφή μαύρου χοίρου . Το διατροφικά ανώτερο σε γεύση και στοιχεία –όπως ω-3 λιπαρά οξέα-κρέας διατίθεται στο κατάστημά μας σε όλες του τις μορφές.